!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AKTUALNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

http://kekamenci.cz/images/srdicko-over.gifMOJE AFFShttp://kekamenci.cz/images/srdicko-over.gif(zatím si toho nevšímejte )



Moje nová klikačka kopírujte i stím:
gvhcgh










Říjen 2009

Amanda Bynes 2

28. října 2009 v 8:37 | barunka321 |  Amanda bynes

Amanda Bynes

Amanda Bynes 1

28. října 2009 v 8:32 | barunka321 |  Amanda bynes

Emma Watson

23. října 2009 v 16:11 | barunka321 |  Emma Watson

Znamení Beran

23. října 2009 v 15:59 | barunka321 |  Horoskop
Beran
21.března-20.dubna

Znamení Střelec

23. října 2009 v 15:58 | barunka321 |  Horoskop
Střelec
21.listopadu-20.prosince

Svátek má....

23. října 2009 v 15:52 | barunka321 |  Svátek má....
SVÁTEK MÁ:Theodor

Druh jména:mužské
Používá se:ojedinělé
Jde o variantu jména:Teodor
Jmeniny:23. října

Blog jako cesta k porozumeni dospivajicich

7. října 2009 v 10:32 | barunka321 |  ostatní
BLOG JAKO CESTA K POROZUMĚNÍ DOSPÍVAJÍCÍM

Eva Lusková, Lukáš Blinka, David Šmahel
Abstrakt
Článek se zaměřuje na psychologické aspekty využívání blogů (online deníků) v období
mladší a střední adolescence. Ptali jsme se, co blogování dospívajícím přináší, jaké jsou
motivace, co a komu dospívající prostřednictvím blogu sdělují. Zdrojem dat byly
polostrukturované rozhovory s 8 dospívajícími chlapci a dívkami ve věkovém rozmezí
13- 17 let. Pro analýzu rozhovorů byla použita metoda zakotvené teorie. Bylo zjištěno, že
adolescenti zakládají blogy především s úmyslem prezentovat se jejich prostřednictvím
před čtenáři z řad vrstevníků. Ti jim poskytují sociální oporu a zpětnou vazbu, která
ovlivňuje jejich sebepojetí a sebehodnocení. Pro vztahy vznikající v blogosféře mezi
adolescenty je klíčová podobnost v zájmech a názorech. Z hlediska volby tématu jsou
zajímavé např. "pro ana" blogy, tedy blogy o hubnutí, které v některých případech mohou
podporovat tendenci k chorobnému hubnutí. V článku představujeme blogy jako možný
nástroj, který může pomoci porozumět tématům, jež jsou nyní pro adolescenty důležité.
Klíčová slova: adolescence, blogy, kvalitativní metodologie, výzkum adolescentů
BLOG AS A WAY TO UNDERSTAND ADOLESCENTS
Abstract
The paper focuses on psychological aspects of blogging in the period of early and middle
adolescence - it deals with the motivation of bloggers, their benefits of blogging as well as with the
subjects and objects of their communication via blogs. Semi-structured interviews with 8
adolescent bloggers in the age between 13 and 17 years were conducted and analysed via
grounded theory method. The results suggest that adolescents set up blogs with the intent to
present themselves through their blogs in front of the peer readers. The peer readers give them
social support and feedback which affects bloggers self-concept and self-esteem. Similarity in
interests and opinions is also very important for adolescent relationships rising in the blogosphere.
Furthermore, the particularity of pro ana blogs - a community of bloggers supporting themselves in
pathological eating habits which may lead to anorexia - was mentioned. In our article, we present
blogs as a possible tool which can contribute to understanding issues of the utmost importance for
adolescents.
Keywords: adolescence, weblog, qualitative metodology, research on adolescents
______________________

1Studie vznikla s podporou grantu GAAV (KJB708140702) "Weblog: okno do duše adolescenta" a
výzkumného záměru "Psychologické a sociální charakteristiky dětí, mládeže a rodiny, vývoj
osobnosti v době proměn moderní společnosti" (MSM0021622406), který probíhá na FSS MU.
1

Dalsi obrazky od Hannah Montana and Miley Cyrus

5. října 2009 v 22:03 | barunka321 |  Miley Cyrus-Hannah Montana
chachachachachachacha:


The End Pozastaveni

4. října 2009 v 15:10 | barunka321 |  ostatní
NAZDAR LIDICKY JSEM ZPET............
Vracim se zpatky protze :-uz jsem celkem zdrava ale jeste musim bejt tejden doma takze budu doufam doplnovat dalsi clanky
-jeste se nebudu hlasit do njekaejch soutezi
-udelam rekonstrukci
-a budu zit zdrave (kecam to byl vtip)

Životpis a diskografie Robbie Wiliams

4. října 2009 v 15:07 | barunka321 |  Robbie Wiliams

Životopis ve zkratce

Jméno Robert Peter Maximilian Williams (Maximilian není Robbieho prostřední jméno, pouze si ho přisvojil, protože dle jeho slov "zní dobře"
Den narození 13. únor 1974
Místo narození Stoke-on-Trent, Anglie
Znamení vodnář
Čínský kalenář tygr
Výška 185 cm
Váha mění se :-)
Barva očí zelená
Barva vlasů tmavěhnědá
Reklama Reebok, Versace, 7Up, Pepsi
Vzdělání Primary School - Mill Hill Primary School, Sunnyside Ave., Tunstall
Secondary School - St. Margaret Ward High School, Little Chell Lane, Tunstall
Koníčky fotbal, backgammon
Oblíbený fotbalový stadion Port Vale Football Ground, Hamil Road, Burslem
Rodina matka Janet, otec Pete, sestra Stally
Bydliště London, Chelsea Harbour a Los Angeles, California
Kontakt na Robbieho manažera (vyřizuje Robbieho korespondenci) Robbie Williams
iE Music Ltd.
111, Frithville Gardens
London
W12 7JQ
United Kingdom
//<![CDATA[ //]]>

Životopis

První zkušenosti s uměním našel již v brzkém věku v malé hospůdce U Rudého Lva, která patřila jeho rodičům. Ti se ale rozvedli, když byly Robbiemu dva roky. Školu vystudoval bez problémů. Zato zaměstnání mu dělalo problémy, neboť jako prodavač odrazoval lidi od koupě.

Již v patnácti se stal členem chlapecké skupiny Take That. Jejich začátky nebyli nijak růžové, na první koncert přišlo jenom deset lidí a jeden pes. Tak asi po roce a půl hráli v jednom klubu a sál puberťaček se rozječel. Tehdy si uvědomili, že tohle je jejich cílová skupina. Od té doby jejich kariéra prudce rostla a získali si milióny fanoušků. Jenže pro něj, jako dospívajícího mu tato sláva začala vadit. Známé jsou potíže s alkoholem a drogami. Jelikož už to nemohl dále vydržet rozhodl se i před odpor vydavatelské firmy ze skupiny Take That odejít. Ta se s ním hned začala soudit a jen na soudních výlohách musel zaplatit statisíce liber.

K jeho nejvýznamnějším úspěchům patří i album: Swing When You're Winning (09/2002) přes které se mu podařilo zasáhnout všechny vrstvy publika.

Známé jsou jeho poměry s osobnostmi jako byl nedávný s Gerri Halliwel, když už nemohl vydržet nápor novinářů svěřil, že se sní vyspal.

Diskografie

2005 Intensive Care
2004 Greatest Hits
2003 Escapology
2002 I've Been Expecting You
2002 Escapology
2001 Swing When You're Winning
2000 Sing When You're Winning
1998 The Ego Has Landed
1997 Life Thru' a Lens

//<![CDATA[ //]]> //<![CDATA[ google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); //]]>